Lista candidaților Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local al Municipiului Oradea

Marius Șovarschi

Marius Șovarschi

Este licențiat în Drept, absolvent al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București, în anul 2004. Are experiență ca ofițer de poliție judiciară și ulterior a activat în domeniul privat, ocupând o poziție de management într-o companie multinațională din domeniul transporturilor. Are de asemenea experiență antreprenorială și în domeniul vânzărilor directe.

Norbert Barta

Norbert Barta

Este absolvent de Matematică-Informatică, inginerie și management industrial și design industrial. De 9 ani lucrează în producția de aparatură electronică industrială și medicală. În ultimii 5 ani a lucrat în domeniul definirii și perfecționării sistemelor de producție.

Delia Ungur

Delia Ungur

A studiat economia și are un Master în Administrarea Afacerilor la Universitatea Hull din Marea Britanie. A lucrat 18 ani în administrația locală. A dezvoltat proiecte de infrastructură și educație: parcurile industriale, școala profesională și școala internațională. Din 2017 conduce o companie multinațională cu 350 de angajați în Oradea.

Vasile Dumitriu

Vasile Dumitriu

Este antreprenor de peste 16 ani, pasionat de mediu, fondatorul mai multor organizații civice și membru în comitetul de inițiativă - Oameni noi în politică. Vrea să implementeze în Oradea modelul suedez de reciclare în 8 fracții.

Bogdan Cosma

Bogdan Cosma

Lucrează în domeniul construcțiilor de la 19 ani, iar din anul 2009 coordonează proiecte de infrastructură de transport și dezvoltări imobiliar. Ȋşi doreşte dezvoltarea infrastructurii ȋntr-un mod care să ȋmbine nevoia de dezvoltare şi necesitatea de spaţii verzi şi transport ȋn comun ȋn totalitate electric.

Adrian Derban

Adrian Derban

Este antreprenor și începând cu anul 2007, conduce două companii profitabile, dintre care una cu capital străin. A studiat Managementul și Administrarea afacerilor și lucrează la un proiect menit să reunească diverși producători din Oradea și județul Bihor pe o platformă comună de export și promovare a produselor locale.